Vacature Dr. H. Bavinckschool Hilversum tijdelijke parttime leerkracht groep 1/2

Mooi van buiten, warm van binnen

Wil jij lesgeven op een basisschool waar de manier van lesgeven een mix is van traditioneel en modern? Ben jij nieuwsgierig, optimistisch en heb jij aandacht voor de ontwikkeling van leerlingen? Dan pas jij bij de Bavinckschool! Deze basisschool in Hilversum zoekt een kundige en bevlogen leerkracht voor groep 1/2 (0.6 wtf) ter invulling van een zwangerschapsverlof vanaf 8 januari.

 

Dr. H. Bavinckschool

De Bavinckschool is een Protestants-Christelijke basisschool die openstaat voor iedereen die zich thuis voelt bij onze manier van leven en werken. De wijkschool in Hilversum met 268 leerlingen staat bekend als een rijksmonument gebouwd door de stadsarchitect Dudok. Het team van de Bavinckschool is hecht en betrokken en bestaat uit 21 leerkrachten, een intern begeleider, een conciërge en een administratief medewerker. De werksfeer is professioneel. Er wordt hard gewerkt maar het team hecht ook veel waarde aan tijd voor gesprek en gezelligheid. De zorg voor kinderen en elkaar staat voorop. 

 

Onderwijs

Onze leerlingen vragen een ambitieus aanbod en leerklimaat. Het team heeft afgelopen jaren een intensieve training gevolgd over onderwijs aan meer- en hoogbegaafde kinderen. De school biedt extra faciliteiten voor kinderen met leerproblemen en meerbegaafdheid door middel van het Leespaleis en de Bibelbonse Bavinckclub. De kinderen werken in vijf gelijke schooldagen van 08.30 - 14.00 uur. 

 

In de groepen wordt op 3 niveaus lesgegeven volgens het EDI-model. De ochtenden zijn voor de basisvakken, zoals taal, spelling, rekenen en begrijpend lezen en de middagen zijn gereserveerd voor bijvoorbeeld wereldoriëntatie en creatieve vormen. Vanaf midden groep 3 wordt er voor taal, rekenen en spelling gewerkt op Chromebooks. Ook zijn wij een aspirant UNESCO school; wij willen van onze leerlingen bewuste en respectvolle wereldburgers maken.

 

Jij bent:

  • Je neemt initiatief, bent betrokken en toegankelijk
  • Je hebt een sterke onderwijskundige visie en bent gericht op kwaliteit

 

Wij bieden:

  • Een tijdelijke parttime functie in groep 1/2 
  • E-wise: toegang tot een platform om doorlopend te blijven leren en ontwikkelingen in je vakgebied en op persoonlijk vlak.   

  • Een marktconform salaris. 

  • Een ruime werkkostenregeling, bijvoorbeeld sporten met korting, collectieve verzekeringen, fietsplan en onbelaste reiskosten. 

  • De mix van de kleinschaligheid en persoonlijke omgeving op school en ondersteuning vanuit stichting Proceon, de scholengroep waar de Bavinckschool onderdeel van is. 

 

Ben je geïnteresseerd?  

We bieden je graag de mogelijkheid om de sfeer te proeven. Je bent welkom voor kop koffie (of thee) met onze directeur Suzanne. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we jouw reactie heel graag tegemoet via onderstaande button met jouw cv en beknopte motivatie. Mailen mag ook naar s.buter@proceon.nl.

 

Proceon als werkgever 

Proceon Scholengroep gelooft in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Dat geldt voor de kinderen op onze scholen en voor de collega’s die bij ons werken. In totaal vallen 17 basisscholen in Het Gooi onder het bestuur van Proceon. Al onze scholen zijn per 2023 aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk. De thema’s vrede en mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap en duurzaamheid staan daarbij centraal. Meer weten over Proceon als werkgever? Kijk wat werknemers over Proceon zeggen!  

Media